Huur ruimte

De ruimte in de Weimarstraat 23 is met ingang van 20 september 2012 ook te huur voor lezingen, vergaderingen, trainingen, filmavonden, workshops of andere bijeenkomsten. In een theateropstelling kunnen er max. 40 mensen deelnemen. In een U-vorm 20, in een hoekige O-vorm 24. Onze bijzondere tafels maken het mogelijk om zonder moeite in een oogwenk de zaal om te bouwen tot een ruimte met verschillende tafels waaraan subgroepjes werken, of in een andere opstelling naar een film kijken. 

De muren en het meubilair zijn geschilderd met natuurlijke verf op basis van lijnzaadolie. Wij beschikken over een full spectrum verlichting die minder vermoeidheidsklachten veroorzaakt dan een standaard verlichting.

Allerlei vormen van  biologische catering zijn mogelijk: van helemaal rauwe tot vegetarische maaltijden. Een groot deel van ons voedsel komt van biologische (soms zelfs permacultuur) groentetuinen en boerderijen.

Aanwezig zijn standaard: flipover met stiften en papier, een projectiescherm, en mogelijkheid om te internetten. Extra kosten zijn er voor: projectie apparatuur, extra flipover, filmopnames etc. 

Bijzonder is ons permacultuur binnenplaatsje, waar allerlei eetbaars groeit en bloeit.

Prijzen per dagdeel:

1 dagdeel   Euro   85,- excl. 21% BTW

2 dagdelen Euro 160,- excl. 21% BTW

3 dagdelen Euro 240,- excl. 21% BTW

5 dagdelen Euro 425,- excl. 21% BTW